Sluiten

Gevulde ui

grof zout

2 middelgrote uien

2-3 el crème fraîche

handjevol kleine rucola blaadjes, grof gesneden

zout en peper

Leg wat grof zout in een braadslede en zet de uien erop.

Bak ze in circa 50 min in het midden van een voorverwarmde oven op 200C tot ze gaar zijn.

Controleer dat met een metalen spies.

Snijd het hoedje van de uien (bewaar het hoedje).

Schep met de lepel zoveel mogelijk uit het binnenste van de ui.

Let op dat de zijkant stevig blijft en de ui niet uit elkaar valt.

Snijd het binnenste van de ui fijn en meng dit met de crème fraîche, rucola en zout, peper naar smaak.

Vul de uien met dit mengsel en zet de hoedjes erop.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen