Sluiten

Gevulde komkommer met tomaat

1 makreel

1 komkommer

trostomaten

1/2 el yoghurt

1 el mayonaise

citroensap

1 a 2 el kappertjes

versgemalen peper

dille (vers of gedroogd)

Was de komkommer en tomaten. Snijd een stukje van de bovenkant van de tomaten en hol ze voorzichtig uit. Verwijder met een zesteur, fijn mesje of dunschiller een deel van de komkommerschil in de lengte zodat er een mooi patroon ontstaat. Snijd de komkommer in stukken van 4 a 5 cm en hol de stukken uit. Laat de komkommer en de tomaten uitlekken op keukenpapier. Verwijder vel, graten en kop van de makreel. Meng de vis met yoghurt, mayonaise, wat citroensap naar wens, peper en de kappertjes. Vul de komkommer en de tomaten met dit mengsel. Garneer met wat dille. Lekker bij een kop soep als lunchgerecht of als borrelhapje.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen