Sluiten

Mexicaanse gehaktschotel

150 g rundergehakt

4 tomaten, in stukjes

1 paprika, schoongemaakt en in stukjes

1 ui, gesnipperd

1 teentje knoflook, gesnipperd

1 zak nachochips

1 pot rode kidneybonen of bruine bonen

klein blikje mais

geraspte kaas

crème fraîche of yoghurt

cayennepeper of een gesnipperde rode peper

paprikapoeder

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een braadpan. Fruit hierin de gesnipperde uit, paprika en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de tomaten toe, evenals de uitgelekte bonen en mais. Voeg naar wens cayennepeper (of de Spaanse peper) en paprikapoeder toe. Roer alles goed door.

Vul een ovenschotel om en om met laagjes van het gehaktmengsel en de nachochips. Eindig met de nacho''''''''s. Strooi hierover de geraspte kaas en zet 15 minuten in het midden van de oven. Serveer met los geklopte crème fraîche of Griekse yoghurt en een frisse salade

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen