Sluiten

Pastasaus met trostomaten en groenselderij

200 g trostomaten

2 stengels bleekselderij, geschild en in kleine stukjes

1 ui, gesnipperd

25 g gesneden pancetta of spekblokjes

1/2 winterpeen, in kleine stukjes

2 ons rundergehakt 

Italiaanse keukenkruiden

olijfolie

knoflook

scheut rode wijn

1 laurierblaadjes

peper

1/2 pak gezeefde tomaten

Olie verhitten in een grote hapjespan, ui en knoflook fruiten, winterpeen en bleekselderij erbij bakken, tomaten aan fruiten en uiteen laten vallen, gehakt erbij rul bakken. Ondertussen spekblokjes uitbakken in een andere pan. Laten uitlekken op keukenpapier. Droge spekjes toevoegen aan het gehaktmengsel. Gezeefde tomaten, laurier, wijn, kruiden en peper toevoegen. Half uurtje laten sudderen en serveren met (volkoren) pasta en een groene salade, of verwerken in lasagne.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen