Sluiten

Paddenstoel salade met kiemen en linzen

100 g kastanjechampignons, in vieren

30 g groene linzen

30 g rode linzen

30 g gemengde kiemen

2 el olijfolie

10 cm bleekselderij, in stukjes

1 sjalotje, gesnipperd

1 knoflookteen, gehakt

peper en zout

1 el balsamicoazijn

2 el notenolie

100 g gemengde sla

1 el boter

1/2 sinaasappel in partjes

Kook de groene linzen gaar in 10 minuten, de rode in 5 minuten. Verhit 1 el olijfolie, zet hierin kort (30 sec ) de bleekselderij, het sjalotje en de knoflook aan. Voeg de linzen toe en warm nog 1 minuut door. Breng op smaak met peper en zout. Maak een dressing van de balsamicoazijn, 1 el olijfolie en de notenolie. . Maak de sla aan met een deel van de dressing en schep de sinaasappelparten erdoor. Verhit 1 el boter, bak hierin de paddestoelen, bak de kiemen kort mee. Schep de paddestoelen en kiemen op de sla. Geef er het restant van de dressing bij en strooi er de linzen omheen

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen