Sluiten

Borrelhapjes met artisjok

1 artisjok

1 bolletje zachte geitenkaas

olijfolie

vers gemalen peper

2 handjes verse basilicumblaadjes

Voor de 2e dip:

handje ontpitte olijven

half teentje knoflook

scheutje olijfolie

citroensap

crackers of geroosterd brood in driehoekjes

Artisjok gaar koken. De blaadjes er voorzichtig aftrekken en

schikken op een platte schaal.

Maak een smeuige dip van de zachte geitenkaas, een scheutje water, wat olijfolie, wat peper en een handje fijngesneden

basilicumblaadjes. Doe de dip in een kommetje en zet op de schaal met artisjokblaadjes. Blaadjes in de saus dippen en het zachte vruchtvlees eraf eten.

Van het artisjokhart maak je een 2e hapje:

Snij het hooi van het artisjokhart en pureer het met een handje ontpitte olijven, een (half) teentje

knoflook, een scheutje olijfolie en wat citroensap tot een smeuïge

dip. Doe de dip in een kommetje en zet op een platte schaal met daarop geroosterde driehoekjes brood of crackers.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen