Sluiten

Pompoensmoor met noten

1/2 pompoen

olijfolie

1/2 gesnipperde ui

1/2 bakje pittige tofu reepjes

klein handje cashewnoten

100 g sperziebonen

200 g rijst 

30 ml ketjap manis

Kook de sperziebonen 5 minuten. Kook de rijst. Let op: kookwater van de rijst is nodig in het pompoenrecept.

Snijd de pompoen doormidden, verwijder zaden en draden. Snijd het vruchtvlees in stukken. Verhit in een braadpan de olie en bak hierin

de stukken pompoen al omscheppend 5 minuten. Voeg gesneden ui, pittige

tofu reepjes en een handje cashewnoten toe en roerbak 3 minuten. Voeg de geblancheerde sperziebonen toe, evenals de ketjap manis en 75 ml kookwater van de rijst. Stoof het gerecht afgedekt nog 15 minuten. Serveer met rijst.

Ook met walnoten erg lekker.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen