Sluiten

Rabarbertaart

  1. Rabarbertaart

Deeg:

250 g zelfrijzend bakmeel 

50 g havervlokken 

150 g boter 

150 g suiker

snufje zout 

Vulling: 

300 g rabarber

20 g boter

3 el of meer suiker

evt opgeklopte slagroom


Kneed een deeg van havervlokken, bakmeel, suiker, snufje zout en boter. Beleg een ingevette taartvorm, bakplaat of vlaai ovenschaal met het deeg en leg er een dikke laag gesneden rauwe rabarberstukjes op. Strooi suiker en leg kleine botervlokken op de rabarber. Bak de taart ongeveer 20 min in een voorverwarmde oven op 200ºC. Deze taart is het lekkerst als ze net uit de oven komt. Serveer met opgeklopte slagroom. Smullen maar!

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen