Sluiten

Koolrabi zoetzuur met gierst of rijst

koolrabi, geschild en in kleine reepjes gesneden

1 ui, gesnipperd

2 gepelde tomaten, in stukjes

100 g atjar tjampoer (of 100 g zuurkool)

1 tl kerrie

scheutje olie

sap van 1 sinaasappel

1 tl aardappelmeel of ander bindmiddel

1 el gehakte verse basilicum

2 el pijnboompitten

Verhit olie in een ruime pan en roerbak ui en koolrabi met kerrie gedurende een paar minuten. Voeg de gepelde tomatenstukjes, atjar tjampoer en sinaasappelsap toe en laat het geheel nog 10 min staan stoven. Bind het vocht met met water aangelengd aardappelmeel. Voeg op het laatst de basilicum toe en serveer deze frisse groenten in saus over gierst of rijst. Serveer met pijnboompitten er over gestrooid.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen