Sluiten

Aardappel-wortelsaladeschotel

600 g aardappelen

300 g wortel

evt 1 teen geperste knoflook, 

scheutje sojasaus

4 in kleine in stukjes gesneden augurkjes, 

scheutje melk

klontje boter

kruidenzout

3 eieren

evt een blikje tonijn

een bosje fijn gehakte peterselie, 

een bosje fijn gehakte bieslook

evt decoratieve wortelfiguurtjes

Kook de eieren hard (8 min) en laat ze afkoelen. Maak de wortels schoon en snijd ze in stukjes. Roerbak de wortel met knoflook even in olie en laat met een scheutje water en sojasaus erbij beetgaar worden. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet het aardappelkookvocht af en stamp de aardappelen tot puree met een scheutje melk, kruidenzout en boter. Meng de wortels, evt de tonijn, een deel van de augurkstukjes, peterselie en bieslook door de puree. Snijd de eieren in plakjes. Schep de puree op een platte schaal en decoreer het met de overige ingrediënten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen