Sluiten

Frisse roggebroodschotel

50 g volkoren roggebrood

1/2 liter karnemelk of 1/2 liter yoghurt

2 el honing of diksap

1/2 tl citroenschilrasp (of sinaasappelschilrasp)

20 g gedopte hazelnoten, gehakt 

een handje rozijnen, gewassen

Rooster de gehakte hazelnoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Klop de karnemelk of yoghurt met citroenschilrasp en honing of diksap door elkaar. Verkruimel het roggebrood zo fijn mogelijk. Meng de roggebroodkruimels met rozijnen en hazelnoten door de karnemelk of yoghurt. Laat een kwartiertje in de koelkast staan en smullen maar. Stevig tussendoortje, lekker voor als je uit school komt en stevige trek hebt.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen