Sluiten

Groente met vis en tomaten

Chinese kool, paksoi, venkel of raapsteeltjes

6 gedroogde tomaten, in reepjes gesneden

2 el sojasaus

2 sjalotten, gesnipperd

1 teen knoflook, geperst

een scheutje olijfolie

1 blikjes tonijn in olie 

1 tl Provençaalse kruiden en/of kerrie

Was de groente en snijd ze in kleine stukken. Fruit sjalotten en knoflook in olijfolie en voeg na een paar minuten de groente en de tomatenreepjes toe. Voeg na ongeveer 5 min sojasaus, een scheutje water en kruiden toe en laat de groente in 10 min beetgaar stoven. Voeg op het laatst de vis in stukjes toe en roer dit door het groenten mengsel. Serveer dit hartige mengsel met rijst of een ander graansoort en een frisse salade. De combinatie van gedroogde tomaten, sojasaus, kruiden en vis geven een aparte fijne smaak aan dit gerecht.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen