Sluiten

Gevulde rodekoolsalade

200 g rode kool

3 el (noten)olie

3 el azijn of citroensap

peper en zout

30 g gemengde noten, grof gehakt

1 kleine appel, in kleine stukjes

2 halve perziken uit glas of blik of 1 grote rijpe peer, in kleine stukjes gesneden 

evt 2 gember bolletjes, fijn gesneden

evt 100 g kaas in blokjes 

50 g volle kwark

een paar blaadjes munt

Neem per persoon een mooi groot rodekoolblad als schaaltje. Snijd de overige rode kool in heel smalle reepjes. Meng door de rode koolreepjes olie, azijn, honing, peper en zout en laat dit minimaal een kwartiertje trekken. Meng de overige ingrediënten behalve de kwark door elkaar en schep er de rodekoolsalade door. Leg op elk rodekoolblad een schep salade en versier met een toef kwark en een blaadje munt.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen