Sluiten

Wortelpeterselie informatie

  1. Wortelpeterselie informatie
wortelpeterselie

Wortelpeterselie is een kruidige witte wortel met een smaak die vergelijkbaar is met bladpeterselie, net zoals knolselderij de smaak heeft van bladselderij. Wortelpeterselie is rijk aan vitamine A1, B2 en C en heeft veel waardevolle mineralen.

Schrob en was voor gebruik de wortel schoon (evt dun schillen). Ze kan op verschillende manieren, zowel rauw (geraspt) als gekookt gegeten worden. Deze groente is heerlijk in soepen, sauzen, stoofschotels, stamppotten en gemengde groenteschotels. Recepten voor knolselderij en pastinaak zijn ook goed voor wortelpeterselie te gebruiken. Bewaar wortelpeterselie maximaal een week in een vochtige doek in de koelkast.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen