Sluiten

Andijvie met notensaus

andijvie, gewassen en in fijne repen gesneden

een scheutje olijfolie

1 ui, heel fijn gesnipperd

30 g hazelnoten en/of walnoten, grof gehakt

3 el gemengde noten moes

een handje rozijnen, geweld

evt 2 halve perziken op siroop, in kleine stukjes gesneden

sojasaus naar smaak

peper en zout

1 el tarwebloem om mee te binden

Roerbak of stoof de andijvie met olijfolie en noten ongeveer 5 min. Fruit voor de saus ondertussen ui in olie en voeg er de noten moes en rozijnen aan toe. Voeg water, een scheutje sojasaus, peper en zout naar smaak toe en bind de saus. Voeg evt op het laatst stukjes perzik aan de saus toe. Serveer de saus bij de andijvie met bijvoorbeeld couscous, bulgur of rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen