Sluiten

Witte bonen met spruitjes

300 g spruiten

600 g aardappelen

1 flinke appel

1 ui, gesnipperd

1 potje witte bonen (gekookt) in tomatensaus 

2 dl melk

een klont boter

peper en zout

1/2 tl majoraan

nootmuskaat

1 el bouillonpoeder of 1 bouillonblokje

Kook de aardappelen gaar. Maak de spruitjes schoon, snijd ze door midden en stoof ze met een klein klontje boter in een laagje water met bouillon in ongeveer 10 min beetgaar. Bak de stukjes appel met ui in boter lichtbruin. Voeg de witte bonen met tomatensaus en de appel met ui toe aan de spruitjes. Maak van de gekookte aardappelen een puree met melk, majoraan, peper en zout. Schep alles door elkaar en strooi er een beetje nootmuskaat over.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen