Sluiten

Venkeltaartje

bladerdeeg of zelfgemaakt deeg voor hartige taart 

venkel, in stukjes gesneden

2 preien, in ringen 

en/of 1 wortel, in schijfjes van een 1/2 cm

40 g geraspte oude kaas

40 g geraspte parmezaanse kaas

2 eieren

1 bekertje zure room

peper en zout

Stoof de groente 5 minuten in een scheutje water en giet ze daarna af. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een springvorm of een ovenschaal in. Beleg dit met het (blader)deeg. Indien je zelf een hartig taartdeeg maakt, bak dit even 10 minuten voor. Schep de groente in de vorm. Klop van de eieren, room, peper, zout en de geraspte kaas een dikke saus en schenk deze over de groente. Bak de taart ongeveer een half uur in de voorverwarmde oven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen