Sluiten

Macaroni met bloemkool

bloemkool 

1 ui, gesnipperd 

evt 1 teen knoflook, geperst

een flinke scheut olie 

1 ei

tofu of gehakt naar wens

een handje geraspte kaas 

1 tl tijm

peper en kruidenzout

macaroni voor 2 personen

Snijd de groente in kleine stukken. Fruit ui met knoflook in olie en voeg er de groente aan toe. Roerbak de groente een paar minuten en voeg er daarna een scheut water en kruiden aan toe. Kook het geheel op een zacht pitje in 5 tot 10 min beetgaar. Bak tofu of gehakt. Kook de macaroni beetgaar en schep ze met tofu of gehakt door de groente. Schep het mengsel in een ingevette ovenschaal. Klop de eieren met peper en kruidenzout los en giet ze over de schotel. Strooi kaas over het geheel en zet de schotel ruim een half uur in een voorverwarmde oven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen