Sluiten

Venkel met nootjes

1 venkelknol 

1/2 krop ijsbergsla of groenlof 

600 g aardappelen 

een handje hazelnoten, grof gehakt 

2 el melk 

2 eieren 

50 g geraspte kaas 

1 tl chilipoeder 

peper en zout

Schil de aardappels, kook ze bijna gaar en snijd ze in kleinere blokjes. Snijd de venkel in schijven of blokjes en de ijsbergsla in reepjes. Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een ovenschaal in en leg venkel en sla op de bodem. Verdeel de hazelnoten erover. Klop de eieren met melk, kaas, zout, peper en chilipoeder. Meng de aardappelstukjes met het ei-kaasmengsel en verdeel dit over de nootjes. Bak de schotel in ongeveer 25 min in de oven. Dien deze schotel op met een frisse salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen