Sluiten

Sperziebonen met pikante saus

sperziebonen 

1 ui

scheutje olie 

2 tl sambal 

1 tl suiker 

1 tl paprikapoeder 

1 el meel 

1 dl tomatensap 

sojasaus 

klontje boter

Een verrassende combinatie met sperziebonen is een saus met tomatensap en sambal. Breng water met een mespuntje zout aan de kook en kook hierin de bonen beetgaar. Giet ze af (bewaar het kooknat voor de saus)en laat een klontje boter erover smelten. Fruit in een beetje olie een fijngesnipperd uitje met sambal en paprikapoeder. Voeg er 1 dl kooknat en het tomatensap aan toe en bind de saus met meel of een ander bindmiddel. Voeg er suiker en sojasaus naar smaak aan toe. Serveer de sperziebonen met de saus erover.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen