Sluiten

Snijbiet met een krokant korstje

1 bosje snijbiet

1 ui, gesneden 

1 teen knoflook, geperst 

olie om te bakken

1 tl bouillonpoeder 

1 oude boterham 

50 g geraspte oude kaas 

Boterhammen verkruimelen en in een koekenpan droog en knapperig roerbakken. Snijbiet wassen en stelen en blad grof snijden. Ui en knoflook fruiten in olie, bouillonpoeder en snijbiet toevoegen en 5 min roerbakken. Snijbiet in een ovenschaaltje doen, eerst de kaas en dan broodkruim erover strooien en even onder een voorverwarmde gril of in de oven zetten tot de kaas gesmolten is.

Variatie zonder kaas:

U kunt grof gemalen noten en broodkruim mengen en dit over de schotel verdelen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen