Sluiten

Gestoofde raapsteeltjes

Zo maak je raapsteeltjes extra lekker: stoven met paprika en een beetje Parmezaanse kaas

  1. Gestoofde raapsteeltjes

1 bosje raapstelen 

1 ui gesnipperd 

een scheutje olie 

1 teentje knoflook, geperst 

1/2 tl korianderpoeder 

1/2 tl paprikapoeder 

1/2 bekertje zure room of crème fraîche 

4 el Parmezaanse kaas

Was de groente (snijd de worteltjes eraf) en snijd ze in ongeveer 2 cm brede stukken. Fruit ui en knoflook in een scheutje olie en voeg dan de raapsteeltjes, koriander, paprika en een beetje zout toe. Laat de groente ongeveer 5 tot 10 min stoven en roer voorzichtig een paar maal om. Voeg eventueel een scheutje water toe tegen het aanbakken. Als de groente glazig en gaar is, voeg dan de zure room of crème fraîche toe. Opdienen: op het bord over gekookte aardappelen, pasta, gierst of rijst verdelen en met Parmezaanse kaas bestrooien.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen