Sluiten

Pompoen-aardappelpuree

  1. Pompoen-aardappelpuree

400 g pompoen in stukjes 

400 g aardappelen 

scheutje melk of soja cuisine 

40 g boter 

peper 

 kruidenzout 

 majoraan 

 paprikapoeder

Schil de aardappelen en zet ze op het vuur met een weinig water, voeg na 10 min de pompoenstukjes toe en laat alles in nog ongeveer 10 min gaarkoken. Pureer de massa en roer melk (of soja cuisine), majoraan, peper en kruidenzout erdoor. Schep de puree in een ingevette ovenschaal, strooi paprikapoeder erover en leg dunne plakjes boter erop. Zet de schaal ongeveer 5 min onder de grill of 20 min in een hete oven voor een lekker bruin korstje. Serveer deze schotel naast een gestoofde groente of een salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen