Sluiten

Ovenschotel paksoi & champignons

400 g aardappelen 

boter om in te bakken 

1 teen knoflook, geperst 

1 ui, gesneden 

150 g (kastanje)champignons 

1 paksoi 

2 eieren 

2 tl kerrie 

peper en zout

Aardappelen schillen, in plakken snijden, 5 min koken en afgieten. Ui en knoflook fruiten in wat boter. Champignons schoonvegen, in plakken snijden en enkele minuten mee fruiten. Paksoi wassen, in repen snijden en 2 min blancheren in ruim kokend water, afgieten en uit laten lekken. Eieren los kloppen en met het ui-champignonmengsel door de paksoi scheppen. Op smaak brengen met zout en kerrie. Aardappelplakken in een beboterde ovenschaal doen en paksoi eimengsel erover verdelen. Ongeveer 25 min in de voorverwarmde oven op 220 graden laten staan.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen