Sluiten

Peterselie bieslook selderij basilicum

  1. Peterselie bieslook selderij basilicum
tuinkruiden
Er zijn veel verschillende soorten kruiden die ook in ons land goed groeien en zeker in een warme zomer zijn ze sterk van geur en smaak. Verse kruiden zijn in de zomer goed te verkrijgen als plant in een potje of in een bosje (apart of gemengd) en daarmee kunnen de eenvoudigste gerechten een heerlijke geur en smaak krijgen. Een aantal verse kruiden kunt u ook invriezen. Basilicum, peterselie, selderij en dille kunt u na wassen en uitlekken in z’n geheel in een plasticzakje of bakje invriezen. Dit is gemakkelijk als u een bosje verse kruiden niet binnen een aantal dagen op gebruikt. Een aantal kruiden die u vers kunt gebruiken: Peterselie , bieslook en selderij zijn de meest bekende groene kruiden in de Hollandse keuken. Vers in onder andere salades,soepen en sauzen te gebruiken. Basilicum past goed bij gerechten met tomaten, paprika, aubergine, courgette, uien, schapenvlees en kaassoorten zoals feta en mozzarella. Basilicum heeft de meeste smaak vers of ingevroren.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen