Sluiten

Gebakken koolrabi met pikante saus

Gebakken koolrabi met een lekker sausje

  1. Gebakken koolrabi met pikante saus

1 koolrabi 

zeezout 

2 el bloem 

30 g boter 

vers gemalen witte peper 

Voor de saus:

150 g crème fraîche 

1 el tomatenpuree 

1 el fijngehakte dille

Snijd het blad van de koolrabi en snijd de geschilde koolrabi’s in dikke plakken. Kook ze 15 min in water met wat zout. Laat ze na het koken goed uitlekken. Bestrooi de plakken met een weinig zout en haal ze door de bloem. Verhit de boter in de koekenpan en bak de plakken aan beide kanten goudbruin. Maal er wat peper over. Roer voor de saus de crème fraîche en de tomatenpuree door elkaar. Laat de saus doorwarmen en roer er wat fijngesneden koolrabi blad en dille door. Leg de gebakken koolrabi plakken op een bord en giet de saus erover.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen