Sluiten

Koolraappuree

  1. Koolraappuree

400 g gesneden koolraap 

1 laurierblad 

peper en zout 

een handje rozijnen 

room naar wens 

1 of 2 tl vruchtensiroop

Zet de rozijnen te weken. Kook de gesneden koolraap in een laagje water met zout en laurierblad gaar in 20 min. Verwijder het laurierblad en maak puree van de koolraap. Meng siroop en room met de puree en roer hier de rozijnen door. Serveer er een salade en een gekookt graan of aardappelen bij.

Variatie: hartige koolraap puree maakt u zonder siroop en rozijnen. Gebruik in plaats daarvan een scheutje sojasaus, geperste knoflook, een fijngesnipperd sjalotje en een theelepel rozemarijn en/of tijm.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen