Sluiten

Pannenkoeken met koolvulling

Ovenschotel met pannenkoeken en kool.

  1. Pannenkoeken met koolvulling

300 g kool, fijngesneden 

1 ui, gesnipperd 

1 tomaat, in stukjes 

2 el olijfolie

1 tl korianderpoeder 

peper en zout 

1 tl paprikapoeder 

50 g geraspte kaas

beslag voor 4 pannenkoeken en olie of boter om ze in te bakken

Stoof ui, kool en tomaat in de olie totdat de kool zacht is geworden. Voeg peper, zout, koriander en paprikapoeder toe. Bak een aantal pannenkoeken en rol in elke pannenkoek een deel van het koolmengsel. Leg de opgerolde pannenkoeken naast elkaar (met de flap naar beneden) in een ingevette ovenschaal. Bestrooi de pannenkoeken met geraspte kaas. Bak ze ongeveer 20 min in het midden van een voorverwarmde oven op 200ºC. Dien de warme gevulde pannenkoeken op met een groene salade erbij.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen