Sluiten

Ovenschotel met knolselderij en appel

  1. Ovenschotel met knolselderij en appel

1/2 knolselderij

400 g aardappelen

2 uien

1 grote appel

peper en (kruiden)zout

200 g (vegetarisch) gehakt

1 beschuit


Knolselderij en aardappelen schillen, in stukjes snijden en in een klein beetje water gaar koken. Bak ondertussen de gesneden uien met het gehakt en kruid dit naar smaak. Appel(s) schillen en in schijfjes snijden. Leg in een ingevette ovenschaal het gehakt-ui-mengsel op de bodem. Bedek deze laag met schijfjes appel. Aardappel en knolselderijstukjes afgieten, pureren en mengen met peper en zout. Schep de puree op de appelschijfjes. Verkruimel beschuit over de puree en zet de schotel ongeveer een half uur in een voorverwarmde oven op 200ºC.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen