Een ovenschoteltje dat je makkelijk van te voren maakt, zodat je hem alleen nog even op hoeft te warmen.
Ingrediënten
800 g aardappelen
500 g courgette
4 eieren
200 ml room
100 ml melk
150 g kaas
1 tl rozemarijn
peper en zout naar smaak
Bereiding
Kook de aardappelen in ca 15 min. gaar. Snijd deze in plakken van 1 cm.
Maak de courgette schoon en snijd de courgette in plakken van ca 1 cm.
Leg de plakken aardappel en courgette dakpansgewijs in een ovenschaal.
Klop de eieren met de room en de melk door elkaar. Roer de kaas, rozemarijn, peper en zout erdoor. Schenk dit mengsel over de courgette en de aardappelen.
Bak het geheel in een half uur in de oven op 200°C.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.