Sluiten

Courgette-andijvie roerbak schotel

  1. Courgette-andijvie roerbak schotel

200 g andijvie 

1 ui 

1 teentje knoflook 

1 courgette 

25 g rozijnen 

naar smaak 1/2 fijngesneden paprika 

1 el (olijf)olie 

1/2 tl kerrie

1/2 tl oregano 

(chili)peper naar smaak 

1/2 el sojasaus

Andijviebladeren loshalen en goed wassen. In dunne reepjes snijden. Olie in koekenpan heet laten worden. Fijngesneden ui en knoflook zachtjes aanbakken. Ondertussen rozijnen in ruim water 10 min laten wellen en vervolgens op droge doek uit laten lekken. Courgette in schijfjes snijden en met oregano, kerrie, peper en zout in de koekenpan toevoegen (evt paprika fijnsnijden en ook toevoegen). Het geheel al omscheppend lichtbruin laten bakken. Op het laatst de fijngesneden andijvie, de rozijnen en de sojasaus al omscheppend toevoegen. De andijvie moet knapperig blijven. Lekker in combinatie met spaghetti of macaroni.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen