Sluiten

Bloemkool met cashewnotensaus

  1. Bloemkool met cashewnotensaus

1 kleine bloemkool 

1 ui 

4 el cashewnotenpasta 

1 dl groentebouillon 

peper en zout 

voor binden: maïzena of arrowroot 

olie om in te bakken

Bloemkool wassen en in weinig water met wat zout in 15 min met deksel op de pan beetgaar koken/gaar stomen. Intussen ui snijden en fruiten in wat olie. De bouillon toevoegen, en als het kookt de cashewnotenpasta erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. De saus eventueel binden met maïzena of arrowroot, glad geroerd met koud water. Bloemkool afgieten, nog even droog stomen en in een schaal serveren met de saus apart bij. Lekker met gierst of aardappelen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen