Sluiten

Fusilli met bloemkool en pesto

  1. Fusilli met bloemkool en pesto

1 kleine bloemkool 

2/3 dl olijfolie 

1 kleine ui 

1 teen knoflook 

200 g fusilli (wokkelpasta) 

1 el kappertjes 

handje verse basilicumblaadjes of 1 el kant en klare pesto 

chilipoeder en zout naar smaak

Bloemkool in roosjes verdelen, stronk in fijne stukjes snijden. Ui en knoflook fruiten in een scheut van de olie, vuur laag draaien, bloemkool toevoegen en alles in 20 min beetgaar bakken. Zo nodig af en toe een scheutje water toevoegen. Intussen de pasta beetgaar koken. Bloemkool mengsel met de rest van de olie, de kappertjes, de basilicumblaadjes en zout en chilipoeder kort pureren. Pasta afgieten, even uit laten lekken en in een schaal serveren met de bloemkool pesto erover. Lekker met een groene salade met tomaat.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen