Sluiten

Bloemkoolsalade met zalm

  1. Bloemkoolsalade met zalm

1 kleine bloemkool, in kleine roosjes en stukjes 

1/2 paprika, in reepjes 

1/2 komkommer, in blokjes 

zalm, gerookt 

een paar takjes peterselie 

een paar blaadjes verse munt 

Dressing: 

1 tl mosterd 

peper en zout 

1/2 el citroensap 

2 el mayonaise 

een scheutje volle yoghurt

Breng een pan water met een mespuntje zout aan de kook. Kook de bloemkool stukjes in 5 tot 10 min beetgaar. Giet het vocht af (maak er bijvoorbeeld soep van) en laat de bloemkool stukjes afkoelen. Voeg paprika en komkommer bij de bloemkool. Maak een dressing en roer deze door de groente. Snijd de zalm in reepjes en meng deze op het laatst door de salade. Garneer met peterselie toefjes en muntblaadjes. Lekker met bulgur, thermogrutten of couscous.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen