Sluiten

Gebakken bloemkool met noten

  1. Gebakken bloemkool met noten

1 kleine bloemkool, in kleine roosjes en stukken

1 ui, gesnipperd

1/2 wortel, in stukjes

scheutje olijfolie om in te bakken

120 g gemengde noten, grof gehakt

1/2 tl gemalen koriander en/of peper

1/2 tl gemberpoeder

zeezout

1 el tamari of ketjap

2 el santen (kokosvet)


Olie in een ruime pan verwarmen. Bloemkool, wortel en ui roerbakken samen met de kruiden. Blijf goed omscheppen, voeg indien nodig een klein scheutje water toe en laat de groente beetgaar worden. Ze moet lekker knapperig blijven. Noten in een droge pan roosteren totdat ze lekker gaan geuren. Voeg de noten, santen en sojasaus toe aan het bloemkool mengsel en serveer deze schotel met een graansoort.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen