Sluiten

Andijvietaart met gehakt

  1. Andijvietaart met gehakt

1 kleine krop andijvie
1 ui
1 teentje knoflook
150 g (vegetarisch) gehakt
1 tl kerrie
1/2 dl melk

2 eieren
50 g geraspte (Parmezaanse) kaas
4 plakjes bladerdeeg
peper, zout en nootmuskaat

Ontdooi het bladerdeeg. Ui snipperen en samen met knoflook en kerrie fruiten. Daarna het gehakt meebakken. De andijvie wassen, in reepjes snijden en in gedeelten aan het mengsel toevoegen en roerbakken. Met het deksel op de pan nog ongeveer 10 min laten smoren. Verwarm de oven voor op 225ºC. Klop de melk, eieren, een deel van de kaas, nootmuskaat, peper en zout goed door elkaar en schep dit door het andijviemengsel. Schep de massa in een met bladerdeeg beklede taartvorm en strooi de rest van de kaas erover. Zet de taart ongeveer een half uur in de oven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen