Sluiten

Andijvie met kerrie en noten

  1. Andijvie met kerrie en noten

1 kleine krop andijvie 

1 ui 

1/2 el kerrie 

1/2 dl groentenbouillon (van blokje of poeder) 

1/2 el bloem 

40 g pistache of cashewnoten 

zwarte peper en zout 

olie om in te bakken

Andijvie wassen en in repen snijden. Uit laten lekken. Ui snipperen en met de kerrie fruiten in wat olie in een braadpan. Bloem erdoor roeren. Dan de andijvie erdoor scheppen en afblussen met bouillon. Noten toevoegen. Onder voortdurend doorscheppen 5 min zachtjes laten doorsudderen. Op smaak brengen met peper en zout. Lekker met rijst of gierst en vegetarische falafel balletjes.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen