Mari Zondag

Marius Zondag

*25 december 1950 † 1 augustus 2019


Onze collega Mari is op donderdag 1 augustus 2019 omringd door familie in alle rust overleden. Mari was ruim een week daarvoor plotsklaps onwel geworden en voor behandeling in het ziekenhuis opgenomen. Op advies van zijn artsen is de behandeling na een week gestopt.


Mari is 16 jaar werkzaam geweest als vrachtwagenchauffeur voor Odin. Als gepassioneerd chauffeur bleef hij ook na zijn pensionering voor ons rijden. Ook veel van onze zakelijke klanten kennen Mari persoonlijk en hadden een goede band met hem.


Op dinsdag 6 augustus heeft de uitvaartplechtigheid in het bijzijn van familie, vrienden en collega’s in Tiel plaats gevonden. Dat Mari geliefd was bleek uit de grote drukte en doordat er veel collega's en ex-collega's van hem aanwezig waren.


Condoleance
In Geldermalsen hebben we een tafel met een condoleance boek ingericht. Iedereen kan hierin haar/zijn medeleven betuigen. Eind augustus zullen we het boek aan de familie overhandigen. Als je niet in Geldermalsen komt, dan kan je graag je persoonlijke boodschap, naam, adres en e-mailadres aan communicatie@odin.nl sturen. Wij schrijven dit dan in het boek.