slider herfstgroente pompoen chantarellen druiven.jpg

35 jaar Odin De Nieuwe Band

Aanmelding / Sign up

Aanmelden t/m zondag 11 november 2018

voornaam / first name *
achternaam / surname *
e-mailadres / email address *
telefoonnummer / telephone number *
veggie
veggie
vegan
vegan
dieet wensen / dietary preferences
opmerkingen / remarks
Ik ga akkoord met het reglement Ledenfinanciering Odin Voorraadfonds en maak zelf het bedrag over

Uitnodiging Feest


Datum: zondag 25 november 2018
Tijdstip: 15.30 tot 20.30 uur
Locatie: De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 in Zwolle, Nederland

Parkeren: Parkeergarage Stationsplein


Dit jaar is het 35 jaar geleden dat Odin en De Nieuwe van start gingen. Een dynamisch jubileumjaar, waarin de twee pioniers in biologische en biodynamische voeding besloten samen verder te gaan. 


Een jaar  waarin mannen en vrouw van het eerste uur, Koos Bakker, Ben Gevonden en Ria van Engen, het stokje overdragen aan de volgende generatie. Een jaar waarin ingrijpende veranderingen in de markt ons nog duidelijker vragen te laten zien waar we voor staan.


In al die dynamiek vinden we het de hoogste tijd voor een feestje. Een feestje met medewerkers & vrienden van Odin De Nieuwe Band. Jullie dus.


We nodigen jullie van harte uit om samen met ons te vieren dat we twee keer 35 jaar bestaan. Om afscheid te nemen van de vertrekkende pioniers van het eerste uur en hen te bedanken voor hun grote inzet al die jaren. En om te proosten op dat we nog maar heel lang, heel veel mensen dagelijks mogen blijven voorzien van mooie biologische en biodynamische producten.


De inloop is vanaf 15.30 uur. Het afwisselende programma begint om 16.00 uur. We zorgen voor lekker eten, drinken en fijne muziek. Omdat de meesten van ons de volgende dag weer vroeg uit de veren moeten, sluiten we het feest om 20.30 uur af.