slider website ecostoof.jpg

Duurzaam koken

Ecostoof is de oude hooikist in een nieuw, hip jasje.

Vergelijkbaar met slow cooking maar dan zonder gebruik van veel stroom of gas. Deze manier van koken is veilig, gemakkelijk, het eten wordt lekker en je hoeft veel minder energie te gebruiken. Geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, aardappelen, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, soep en zelfs yoghurt. Ook supermakkelijk op vakantie.


De twee ondernemers Iris en Caro hebben samen Ecostoof ontwikkeld. Ecostoof is een startende onderneming die we graag ondersteunen en de kans willen geven zich door te ontwikkelen zonder dat ze belemmerd worden door te hoge investeringen. Een pre-sale helpt ze daarbij.

Ecostoof is een tijdelijk artikel en kun je in al onze winkels voorbestellen. Helaas niet in onze online bezorgdienst. Doe je mee? Tot 8 september kun je bij een Odin winkel bij jou in de buurt een formulier invullen en de Ecostoof afrekenen. De Ecostoof kost € 59,- (als lid van coöperatie Odin € 49,-). We verwachten dat je jouw Ecostoof eind september in de winkel kunt afhalen. Je krijgt vanzelf bericht.


Ecostoof is gemaakt van OEKO- TEX gecertificeerd linnen uit Europa en Nederlandse wol. Deze wol komt van schapen die grazen op SKAL gecertificeerde natuurgebieden en in bermen. Het kleine beetje verf in de bies is ook OEKO-TEX gecertificeerd voor een minimale milieubelasting.


www.ecostoof.nl