Ontbijt Muesli noten blauwe bes banaan.jpg

Winst draait niet alleen om geld

Lid worden van de coöperatie?

Odin-klanten zijn bijzondere mensen, stuk voor stuk. Ze delen de idealen en liefde voor lekker eten. Ze voelen zich verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven en doen daarom hun boodschappen met gezond verstand. Bij Odin. Want bij ons is alles 100% biologisch (vaak ook biodynamisch) en van de best mogelijke kwaliteit. De groenten en fruit zijn van het seizoen en het vlees is van dieren die met respect zijn behandeld.


Een eerlijke, gezonde en duurzame wereld. Natuurlijk kan het

Idealen. Niet elke supermarkt heeft ze. Maar bij Odin hebben we ze wel. Wij geloven dat je met elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze maakt. En mede bepaalt hoe de wereld eruitziet. Wij geloven in een eerlijke economie, in goede relaties met leveranciers en verdiepen ons in elke schakel, van boer tot bord. En met elke boodschap die je bij Odin doet, werk je mee aan het realiseren van onze idealen. 


En steeds meer klanten doen mee

Bij Odin werken we vanaf de oprichting (1983) niet voor aandeelhouders. Onze winkels zijn eigendom van een coöperatie. De leden financieren samen de winkels en de keten. Elke klant kan mede-eigenaar worden. En dat worden er steeds meer. Gelukkig, want samen maken we echt een verschil. Doe je ook mee?


Met 1 participatie van 100 euro (die je ook in termijnen kunt betalen) ben je al lid van de coöperatie en draag je een steentje bij aan een duurzame voedselketen. Je kunt dan op diverse manieren actief mee doen en op de hoogte blijven (denk aan klantenpanels, ledenactiviteiten en de ledenraad). Daarnaast kun je als coöperatielid meedoen aan ons unieke ledenvoordeelsysteem en betaal je minder voor je boodschappen. Zeg je op, dan ontvang je de inleg van de participatie(s) weer retour.Hoe werkt de aanmelding?


Optie 1 (lid worden met ledenvoordeel)

Wil je lid worden en daarnaast ook boodschappen doen met ledenvoordeel in een Odin-winkel of de Odin Bezorgdienst? Dan werkt de aanmelding het 

makkelijkst in een Odin-winkel aan de infobalie of online via de Odin Bezorgdienst.


Optie 2 (lid worden zonder ledenvoordeel)

1. Download hier het aanmeldformulier
2. Je vult het aanmeldformulier in en stuurt deze per post naar het aangegeven postadres of je stuurt de gevraagde gegevens van het aanmeldformulier per mail naar cooperatie@odin.nl
3. Vervolgens maak je de eenmalige participatie(s) van € 100,- per participatie over op het aangegeven IBAN op het aanmeldformulier.

Na de aanmeldprocedure ontvang je per post een ledenpas. Via het ledenbulletin ontvang je vervolgens nieuws en ontwikkelingen over Coöperatie Odin.*


*Heb je je aangemeld zonder ledenvoordeel maar wil je hier toch gebruik van maken, geen probleem. In de winkel of online via de Odin Bezorgdienst kun je het ledenvoordeel later alsnog activeren. Opzegging lidmaatschap Coöperatie Odin

Een opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk, per post (naar Coöperatie Odin, Postbus 225, 4190 CE, Geldermalsen) of per mail via cooperatie@odin.nl te worden doorgegeven. Vermeld hierbij altijd ook je lidmaatschapsnummer (te vinden op de ledenpas). Ca. 2 maanden na de datum van opzegging wordt het bedrag van de participatie(s) teruggestort op je rekening.