Helaas is het maximaal aantal plekken al bereikt.
Krijg een uniek kijkje achter de schermen bij Odin door een rondleiding in ons distributiecentrum. Aansluitend geniet je van een driegangendiner met als thema 100 jaar biodynamische landbouw.
Dit diner is onderdeel van het concept Biodyneren van de BD-vereniging.
We starten om 17.45u met de rondleiding door ons distributiecentrum, hier zie je wat er met de producten gebeurd als ze van het land zijn gekomen. Verder zie je waar de tassen voor groente- en fruitabonnementen ingepakt worden, waar de kaas wordt gesneden, hoe en waar het naar de winkels gaat en hoe de bezorgdienst eruit ziet. Een uniek kijkje achter de schermen dus.
Aansluitend krijg je een driegangendiner geserveerd, gekookt door onze eigen kok Janneke, die je wellicht kent van het receptenboekje en de recepten in ons magazine. Het diner staat in het teken van 100 jaar biodynamische landbouw, dus wordt er gekookt met zoveel mogelijk biodynamische ingrediënten.
Tussen de gangen door word je bijgepraat over het thema door onder andere Bert van Ruitenbeek van Stichting Demeter en onze eigen imker Jos Willemse over biodynamisch imkeren.
De kosten voor het driegangendiner zijn 35 euro, dit is inclusief drie drankjes, tafelwater en koffie/thee. Dit bedrag kun je ter plekke betalen, bij voorkeur met pin, contant alleen gepast.
Woensdag 9 oktober
17:30 Inloop
17.45 Start rondleiding
21.30 Einde
Het maximum aantal plekken is bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Dit kan middels dit formulier.