Samen eten aan een lange tafel op een biodynamische boerderij, waarbij ook boer en kok aanschuiven. Dat kan bij de Biodynamische Diners, die worden gecombineerd met een rondleiding op de boerderij.
Samen eten aan een lange tafel op een biodynamische boerderij, waarbij ook boer en kok aanschuiven. Dat kan bij de Biodynamische Diners, die worden gecombineerd met een rondleiding op de boerderij. In 2023 doen ongeveer tien boerderijen mee. In mei 2022 zijn de diners van start gegaan bij vier boerderijen. Alle zeven diners waren met zo’n 30 gasten uitverkocht. Veel gasten lieten weten genoten te hebben van het eten, de verhalen en de passie en ze hebben de achtergronden en praktijk van biodynamische landbouw beter leren kennen. De kok zet met biodynamische inzichten het werk van de boer voort in de keuken. Dat geeft verrassende gerechten vol levenskracht, voedend voor lichaam, ziel en geest.
Op zaterdag 5 augustus ben vanaf 15:30 uur welkom voor een drankje en een rondleiding en om 17:30 uur gaan we aan tafel.
Meer info en aanmelden via kok Jeanette Matser: info@goed-gevoed.nl