Gezond en gevarieerd eten? Leuk en gemakkelijk met het groente- en/of fruitabonnement van Odin.

Verse biologische groenten en fruit van het seizoen

Iedere week een tas vol verse groenten en fruit? Natuurlijk kan het! 

Met het groente- en/of fruitabonnement kies je voor gezonde, verse, biologische en biodynamische producten van het seizoen. Er zijn ruim 400 afhaallocaties verspreid over het land, dus ook bij jou in de buurt. 

Eet gevarieerd en leer nieuwe producten kennen

Behalve bekende producten zoals bloemkool en broccoli zitter er ook veel verrassende producten in de tas. Wat denk je bijvoorbeeld van aardpeer of schorseneren. In iedere tas zitten lekkere recepten en uitleg over hoe je het product kunt bereiden. Hier vind je nog meer lekkere recepten.

Een teeltplan, dat werkt

Wij kennen onze leveranciers persoonlijk. Dankzij onze abonnees kunnen we samen met de boeren een teeltplan opstellen. Op deze manier is de boer verzekerd van afzet voor een eerlijke prijs. En wij van de beste biologische producten. Zoveel mogelijk lokaal en direct van het land.

Abonneren

Kan via de site. Op het formulier geef je aan welk abonnement je wilt proberen, meerdere kan uiteraard ook. Vervolgens kies je de afhaallocatie bij jou in de buurt. Een week later staat het abonnement op de aangegeven dag voor je klaar. Je betaalt deze ter plaatse. Opgeven bij de afhaallocatie kan ook.

Wekelijks bestellen

Als je het abonnement ophaalt kun je direct je bestelling voor de volgende week plaatsen. Deze betaal je direct en hoef je de week daarna alleen nog op te halen. Iedere afhaallocatie heeft twee vaste leverdagen waaruit je kunt kiezen. Zo weet je zeker dat je producten altijd 100% vers zijn. 

Even een weekje niet?

Ga je op vakantie of komt het even niet uit? Geen probleem, dan kun je het abonnement altijd pauzeren. Geef dit een week van te voren door aan de afhaallocatie. Ook het abonnement stopzetten kan altijd door het minimaal een week van te voren door te geven. Je bent dus altijd flexibel en zit nergens aan vast.

Layer-1.png

Direct proberen?

Vraag een abonnement aan