Gezond en gevarieerd eten? Leuk en makkelijk met onze groente- en/of fruittassen.

Verse biologische groenten en fruit van het seizoen

Iedere week een tas vol verse groenten en fruit? Natuurlijk kan het! 

Met het groente- en/of fruitabonnement kies je voor gezonde, verse, biologische en biodynamische producten van het seizoen. Er zijn ruim 250 afhaallocaties verspreid over het land, dus ook bij jou in de buurt. 

Eet gevarieerd en leer nieuwe producten kennen

Behalve bekende producten zoals bloemkool of appels zitten er ook veel verrassingen in de tas. Wat denk je bijvoorbeeld van schorseneren of cherimoya? In iedere tas zitten lekkere recepten en uitleg over hoe je het product kunt bereiden. Hier vind je nog meer lekkere recepten.

Een teeltplan, dat werkt

Wij kennen onze boeren persoonlijk. Dankzij onze abonnees kunnen we samen met hen een teeltplan opstellen. Op deze manier is de boer verzekerd van afzet voor een eerlijke prijs. En wij van de beste biologische producten. Zoveel mogelijk lokaal en direct van het land.

Abonneren

Op het formulier geef je aan welk abonnement je wilt proberen, meerdere kan uiteraard ook. Vervolgens kies je de afhaallocatie bij jou in de buurt. Een week later staat je groente- of fruittas op de aangegeven dag voor je klaar. Je betaalt deze ter plaatse. Opgeven bij de afhaallocatie kan ook.

Wekelijks bestellen

Als je je groente - of fruittas ophaalt kun je direct voor de volgende week bestellen. Die bestelling betaal je direct en hoef je de week daarna alleen nog op te halen. Iedere afhaallocatie heeft een of twee vaste leverdagen waaruit je kunt kiezen. Zo weet je zeker dat je producten altijd 100% vers zijn. 

Even een weekje niet?

Ga je op vakantie of komt het even niet uit? Geen probleem, je kunt je abonnement altijd tijdelijk pauzeren of stoppen. Geef dit een week van te voren door aan de afhaallocatie. Je bent dus altijd flexibel en zit nergens aan vast.

Layer-1.png

Direct proberen?

Vraag een abonnement aan