Serie-4-foto-1a.png

Eerlijke relaties met alle leveranciers

Serie 1 foto 2.jpg

Natuurlijk gezond en lekker eten

Layer-1.png

De (h)eerlijkste producten

Werken bij Odin?

Medewerkers met een missie

Bij Odin werken mensen die weten dat het kan: een eerlijke, écht andere supermarkt. Daar zetten ze zich iedere dag weer keihard voor in. Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit gemotiveerde team en werken voor een bedrijf met idealen? Door de ontwikkeling en groei van onze organisatie zijn er regelmatig interessante vacatures. Open sollicitatie

Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. Stuur je brief met uitgebreide CV naar info@odin.nl of naar:


Coöperatie Odin

t.a.v. de afdeling medewerkerszaken

Postbus 225

4190 CV Geldermalsen
Op dit moment zijn wij voor ons hoofdkantoor in Geldermalsen op zoek naar een:


Communicatiemedewerker m/v

24-32 uur per week


Als communicatiemedewerker ben je werkzaam op de afdeling Communicatie. De afdeling geeft mede vorm aan het formulebeleid van Odin en verzorgt en bewaakt alle communicatie-uitingen van de organisatie. Zo draagt zij bij aan een heldere positionering van Odin in de huidige markt. De afdeling adviseert en ondersteunt de verschillende winkels en de groothandel bij het organiseren van activiteiten en het uitwerken van campagnes.


Jouw focus als communicatiemedewerker ligt op het verzorgen en mede ontwikkelen van de communicatie van alle onderdelen van de organisatie. Je geeft invulling aan de communicatiestrategie in het algemeen en campagnes, verpakkingen en mediabeleid in het bijzonder. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en doororganiseren van alle hieraan gerelateerde activiteiten.


Meer weten? Bekijk  hier  de volledige vacature.