Serie 1 foto 2.jpg

Natuurlijk gezond en lekker eten

Werken bij Odin?

Medewerkers met een missie

Bij Odin werken mensen die weten dat het kan: een eerlijke, écht andere supermarkt. Daar zetten ze zich iedere dag weer keihard voor in. Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit gemotiveerde team en werken voor een bedrijf met idealen? Door de ontwikkeling en groei van onze organisatie zijn er regelmatig interessante vacatures. Open sollicitatie

Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. Stuur je brief met uitgebreide CV naar info@odin.nl of naar:


Coöperatie Odin

t.a.v. de afdeling medewerkerszaken

Postbus 225

4190 CV Geldermalsen


Voor onze biologische supermarkt in Ede zoeken wij met spoed een enthousiaste


Bedrijfsleider Ede m/v

32 uur per week 


Wat verwachten wij? 

Als bedrijfsleider van onze kleine biologische supermarkt in Ede ben je als meewerkend voorman / -vrouw verantwoordelijk voor een goed functionerende winkel. Je draagt samen met het kleine, hechte team zorg voor het optimaal inrichten van het verkoopproces om zodoende het beste resultaat te behalen. Je weet je team te motiveren, te stimuleren en te inspireren om de gestelde doelen te bereiken en zorgt voor een prettige sfeer. Je zorgt voor netheid en hygiëne en voor een accurate en actuele administratie. Daarnaast steek je zelf ook de handen uit de mouwen in de winkel en geef je het goede voorbeeld door onze leden en klanten te inspireren met jouw kennis en passie voor onze producten.


Wat vragen wij? 

Je hebt ervaring als afdelingsmanager of junior bedrijfsleider in de detailhandel en bent gewend om een team aan te sturen. Je hebt goede commerciële- en leidinggevende kwaliteiten en enthousiasme, passie en beleving. Je bent flexibel en zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt affiniteit met en kennis van biologische en biodynamische voeding en loopt warm voor de idealen van Odin.   


Wat bieden wij? 

Wij bieden een dynamische werkplek in een zich sterk ontwikkelende organisatie met een ideaal. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere verkrijgbaarheid van lekkere voeding uit een gezonde landbouw en een eerlijke economie. Salariëring vindt plaats volgens het functiewaarderingssysteem van Odin. Het salaris bedraagt ca. € 2923,- tot maximaal € 3243,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, excl. vakantiegeld en secundaire voorwaarden.


Interesse?
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.odin.nl of neem contact op met Wendy Visscher (vestigingsmanager) via 06-52410610.


Sollicitaties graag voor 12 augustus schriftelijk aan Estafette Odin BV, t.a.v. de afdeling Medewerkerszaken, Postbus 225, 4190 CE in Geldermalsen of per email naar medewerkerszaken@odin.nl o.v.v. bedrijfsleider Ede.