Serie-4-foto-1a.png

Altijd 100% biologisch en liefst biodynamisch

Serie 1 foto 2.jpg

Medewerkers met een missie 

Layer-1.png

Een gezonde keten van boer tot bord

Over coöperatie Odin

Samen voor biologische voeding

Bij Odin werken we niet voor aandeelhouders. Onze winkels maken samen met biologische groothandel Odin onderdeel uit van biologische voedselcoöperatie Odin. Een coöperatie is een vereniging met door leden gedeeld en gedragen eigendom. 

Al sinds 1983 financieren de leden van de coöperatie samen de winkels en de keten. Ons doel is samen de stroom van gezonde voeding uit vruchtbare landbouw en economie nog beter te verzorgen. Voor nu en voor later. Elke klant kan mede-eigenaar worden. En dat worden er steeds meer. Gelukkig, want samen maken we echt een verschil.

Winst draait niet alleen om geld

De coöperatie draait niet om het maken van winst. Voor ons is geld alleen maar een middel waarmee we onze idealen kunnen verwezenlijken. Onze drijfveer is goede voeding, zo gezond en eerlijk mogelijk geproduceerd. Alle winst wordt weer geïnvesteerd in vernieuwing en verbetering van de keten. Met onze eigen imkerij, met proeftuinen voor zaadvaste rassen, maar ook in scholing van medewerkers en klanten. Veel beter toch? Met z’n allen kunnen we zorgen voor een levendige en duurzame voedselketen. Voor een prachtige wereld, waarin iedereen lekker en gezond kan eten.