header meimaand bijmaand1.jpg

Meimaand Bijmaand

voorjaar_2.jpg

Vers van het land

header_sojakwark1.jpg

Heerlijke recepten

Nieuws

Meimaand Bijmaand


Meimaand bijmaand Odin KunsthalMei staat in het teken van de bij. Gedurende de hele maand (met uitloop in de maand juni) organiseren we, onder andere samen met de Kunsthal Rotterdam en Gimsel, diverse leuke en vooral ook leerzame  activiteiten.


Zo kun je Guerilla Gardener worden en zaadbommetjes maken in de Kunsthal en in verschillende Odin-winkels. Ook voor het bouwen van heuse bijenhotels kun je terecht bij Gimsel Rotterdam en diverse Odin-winkels. En wil je meer weten over de cruciale rol van de bij in ons ecosysteem? Ga dan bijvoorbeeld naar:


  • - de lezing De onmisbare bij – door Odin-imker Jos Willemse - bij Gimsel in Rotterdam;
  • - de filmvertoning Queen of the sun in de Gimsel Rotterdam;
  • - de filmvertoning More than honey via onze Odin-winkels, verspreid over het land.


Houd voor de exacte data, tijden en locaties van de verschillende activiteiten deze nieuwspagina in de gaten of volg ons via facebook! Dit laatste kan ook als je geen lid bent van facebook!


Het geld dat we met de activiteiten ophalen komt ten goede van de (Odin) bijen. Ook kun je nog apart geld doneren via IBAN NL 69 RABO 0 175862141 van Stichting Odin Imkerij o.v.v. Odin-imkerij. En is het mogelijk om een donatie te doen bij het afrekenen van je boodschappen in de winkel, maar ook via de odinbezorgdienst.nl


Work in progress: 
Het nieuwe Odin voorjaar magazine is uit!


Odin voorjaarsmagazine 2017Inspiratie en idealen zijn de belangrijke thema's die als rode draad door dit voorjaarsnummer van het Odin magazine lopen. Een nummer met prachtige verhalen over (h)eerlijke voeding en een eerlijke economie. Je vindt het Odin magazine nu de winkel of lees hem digitaal hier, alvast veel lees plezier!