Radijs Hout.jpg

Een eerlijke, écht andere supermarkt

Pizza Pasta bruschetta.jpg

Gezond en eerlijk eten voor iedereen. Dat is nou winst

Ontbijt Muesli noten blauwe bes banaan.jpg

Winst draait niet alleen om geld

Lid worden van de coöperatie?


Voor 100 euro (die je ook in termijnen kunt betalen) kun je een participatie in de coöperatie nemen en draag je bij aan een duurzame voedselketen. Meer participaties kan ook, echter met een maximum van tien. Zeg je op, dan ontvang je de inleg van de participatie(s) weer retour.


Hoe werkt de aanmelding?

1. Download hier het aanmeldformulier*
2. Je vult het aanmeldformulier in en stuurt deze per post naar het aangegeven postadres of je stuurt de gevraagde gegevens van het aanmeldformulier per mail naar cooperatie@odin.nl
3. Vervolgens maak je de eenmalige participatie(s) van € 100,- per participatie over op het aangegeven IBAN op het aanmeldformulier.

Na de aanmeldprocedure ontvangt u per post een ledenpas. Via het ledenbulletin ontvangt u vervolgens nieuws en ontwikkelingen over Coöperatie Odin.


*Let op! Wil je ook boodschappen doen met ledenvoordeel via een Odin-winkel of de Odin Bezorgdienst? Kijk dan bij ledenvoordeel of de Odin Bezorgdienst hoe de aanmelding werkt.Opzegging lidmaatschap Coöperatie Odin

Een opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk, per post (naar Coöperatie Odin, Postbus 225, 4190 CE, Geldermalsen) of per mail via cooperatie@odin.nl te worden doorgegeven. Vermeld hierbij altijd ook je lidmaatschapsnummer (te vinden op de ledenpas). Ca. 2 maanden na de datum van opzegging wordt het bedrag van de participatie(s) teruggestort op je rekening.